(h)eerlijk vlees

Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager is continue bezig met de selectie van het beste en meest lekkere assortiment.

Passie voor kwaliteit... Ambachtelijk lekker!

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit. Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Rundvlees

Ons rundvlees komt uit de omgeving van Eastermar en wordt door Otte Boersma persoonlijk geselecteerd. Alleen de hoogste kwaliteit vrouwelijke runderen worden geslacht en vakkundig verwerkt tot een mals en eerlijk stukje vlees.

Varkensvlees, kip en gevogelte

Ons varkensvlees, kip en gevogelte wordt aangeleverd door geselecteerde leveranciers uit de regio, die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bijzondere producten, wat dacht u van boerenscharrelkip?

Schotse Hooglanders

In ons assortiment vers vlees verdient 1 groep bijzonder aandacht: Natuurvlees van Schotse Hooglanders uit het Lauwersmeergebied. Deze Hooglanders lopen vrij in dit gebied.

In het seizoen van eind juni tot de winter invalt hebben wij dit bijzondere vlees vers voor u op voorraad. Buiten het seizoen is het in diepvries pakketten van 5 kg verkrijgbaar.

Lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malsheid en de ziltige, bijzondere smaak. Ons lamsvlees komt uit de Hollandse weide en dat proeft u! De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden. Zo maakt u in een handomdraai een feestmaal. Wij hebben voor u altijd vers Hollands lamsvlees.

Uw Slager is dé vleeswarenspecialist

Veel van onze vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze, volgens beproefde recepturen in eigen keuken gemaakt. U proeft het verschil! Van gekookte ham tot rollade, van gebraden fricandeau tot malse rosbief en diverse soorten grillworst. De lekkerste vleeswaren voor op brood, als snack of bijvoorbeeld als voorgerecht. We snijden het graag vers voor u af, in de door u gewenste portie!

Maaltijden

Bij Uw Slager kunt u tercht voor een wisselend assortiment maaltijden, afgestemd op het seizoen. 's Winters ouderwets lekkere stamppotten en zomer lekkere zomer gerechten, er is altijd vollop keus! Speciale aandacht vragen wij voor onze toppper: Het Eastermarder stoofpotje!

Ook kant en klare onderdelen voor een lekkere maaltijd liggen vers gegaard voor u klaar! Wat dacht u van gegrilde kippenbouten, spare ribs of onze beroemde slagersgehaktballen!

Hapjesschalen/Saladeschotels

Een feestje, verjaardag, receptie of een ander gezellig samenzijn en geen tijd of zin in lange voorbereidingen voor lekkere verassende hapjes? Uw Slager biedt uitkomst.

In overleg met u maken wij de lekkerste hapjesschotels. Van gewoon tot luxe wij doen ons uiterste best om van uw hapjes schalen iets bijzonders te maken!

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!

Bijzonder creatief
De Speciaal voor u gemaakt producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van Uw Slager mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd voor met een originele vleescreatie die u nergens anders vindt.

 

Voordeelpakker

Soms is het gewoon fijn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wilt u ook iets lekkers eten tegen een eerlijke prijs. Daarom vindt u bij Uw Slager bijzondere 'Voordeelpakkers'. Elke week stelt Uw Slager een speciaal product samen dat eenvoudig te maken is en lekker voordelig is!

Gemakkelijk, smaakvol & extra voordelig!
Het bereidingsgemak en de eerlijke prijs staan voorop. Daarnaast maakt Uw Slager met de Voordeelpakker vaak een bijzondere variant op een eenvoudig stukje vlees, door toevoeging van leuke en smaakvolle details. Kortom, snel en smaakvol genieten!

Uw Slager Otte Boersma

Grote Hornstweg 2
9261VW Eastermar
0512471587
0512472792

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
19:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit